viernes, 20 de noviembre de 2009

3.-WebQuest Interculturalitat


Un dels reptes que estem realitzant amb la Mireia i la Montse, és l'elaboració d'una WebQuest que preten oferir als alumnes de Tercer i Quart d'ESO una sèrie d'activitats per reflexionar entorn la Interculturalitat. L'hem posat el nom "Migrem cap a la Interculturalitat", i els objectius i les activitats proposades estan enfocades a la reflexió, i al debat, a créixer junts, a compartir i consensuar idees i respostes a un fenòmen molt interessant que tots i totes vivim avui: La Interculturalitat.
La metodologia que es segueix és molt interessant, pensa que el professor/a té el rol d'acompanyar, però ets tu qui haurà de fer tot el procés i descubrir noves idees, pensaments, etc, així com també seràs tu qui arribi a les conclusions. Volem que siguis TU el/la protagonista.
Si vols fer-li un cop d'ull fent clic a la imatge de dalt pots entrar-hi i, si t'animes, endavant! proposa al teu professor/a de realitzar-lo a la classe. Fins i tot descubriràs el "sabor" de la Interculturalitat. A l'apartat de contactes, podràs escriure'ns i fer-nos suggerències per a millorar-la o senzillament per a donar-nos la teva opinió. Esperem les teves aportacions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario